Party Items n Toys for your love one

Membeli Surat Pajak dan Emas Terpakai

Saya memahami tidak ramai yang memiliki sejumlah wang untuk terus menjadi agen emas ai Love Gold . Oleh yang sedemikian jadilah sub agen dengan group ai Love Gold dengan mendapat potongan RM bagi setiap gram emas yang dibeli dan mendapat RM bagi setiap gram yang dibeli oleh pihak lain dari nilai semasa belian emas. call/ sms segera.

Harga jualan lebih rendah dari harga pasaran bagi rantai tangan dan rantai leher emas 999 24k, gold bar GCP (999), pam suisse (999.9) dan 1 dinar 999.9 24k begitu juga belian semula lebih tinggi dari harga pasaran.

Harga Emas Kekalkan Kenaikan

Kenapa harga emas dalam minggu lepas sehingga hari ini berterusan sky rocket?


Ini adalah kerana US Dollar terus menunjukkan kejatuhan. Merujuk kepada pengumuman Ben Bernanke's (Pengerusi US Federal Reserve) setelah sekian lamanya menyepikan diri pada jumaat lepas buat pertamakalinya mengumumkan yang mana kadar untuk interest akan berterusan kekal rendah yang mana antara faktor ini menentukan nilai pertukaran matawang. Manakala euro pula sebaliknya.

Minggu lepas dolar jatuh lagi ke 7.1 mata dan terus kekal rendah di mata 73.05. Secara teknikalnya saya percaya ia akan terus menuju ke mata 70.70 (2008 terendah) dan akan datang akan mengarah ke 40. Apa maknanya ni? Apa lagi bahasa mudahnya harga emas akan terus naik dan naik sehinggalah sesuatu dilakukan terhadap dolar US.

Jangkaan saya buat minggu mendatang ini harga emas akan terus sky rocket so sesiapa yang memiliki emas dan anda seorang player yang rough cadang saya jika anda belum jual emas anda atau kontrakan surat pajak anda silalah berbuat demikian.


0 comments:

Post a Comment