Party Items n Toys for your love one

Membeli Surat Pajak dan Emas Terpakai

Saya memahami tidak ramai yang memiliki sejumlah wang untuk terus menjadi agen emas ai Love Gold . Oleh yang sedemikian jadilah sub agen dengan group ai Love Gold dengan mendapat potongan RM bagi setiap gram emas yang dibeli dan mendapat RM bagi setiap gram yang dibeli oleh pihak lain dari nilai semasa belian emas. call/ sms segera.

Harga jualan lebih rendah dari harga pasaran bagi rantai tangan dan rantai leher emas 999 24k, gold bar GCP (999), pam suisse (999.9) dan 1 dinar 999.9 24k begitu juga belian semula lebih tinggi dari harga pasaran.

2nd Lowest Peak 2011Harga emas jatuh lagi dibawah USD 1,490 / auns pertama kalinya untuk 6 minggu, ia terjejas dengan kejatuhan harga minyak dunia (tapi Malaysia naik harga), pengukuhan dolar US dan Kelulusan pelan bantuan negara Greece oleh negara kaya eropah (France dan German).

Next week saya meramalkan harga emas dan perak ke paras lebih rendah kerana ratio kenaikan dan penurunan harga emas memberikan peaks yang hampir sama dengan situasi sekarang berbanding 2004. Jadi seperti yang pernah saya beritahu dahulu dengan harga rendah sekarang sebaiknya anda membeli emas setidaknya sehingga hujung tahun sebelum krismas eve ada beroleh keuntungan 10% -15%. Bagi saya ini adalah cukup baik dalam perancangan pelaburan anda dan harga emas adalah dalam Bull Market. Makna ia akan berterusan naik!

Apa lagi call saya untuk mendapatkan harga terbaik untuk emas anda!!!

0 comments:

Post a Comment