Party Items n Toys for your love one

Membeli Surat Pajak dan Emas Terpakai

Saya memahami tidak ramai yang memiliki sejumlah wang untuk terus menjadi agen emas ai Love Gold . Oleh yang sedemikian jadilah sub agen dengan group ai Love Gold dengan mendapat potongan RM bagi setiap gram emas yang dibeli dan mendapat RM bagi setiap gram yang dibeli oleh pihak lain dari nilai semasa belian emas. call/ sms segera.

Harga jualan lebih rendah dari harga pasaran bagi rantai tangan dan rantai leher emas 999 24k, gold bar GCP (999), pam suisse (999.9) dan 1 dinar 999.9 24k begitu juga belian semula lebih tinggi dari harga pasaran.

Cuti

Ermm diam tak diam agak lama saya tak update dah blog ni hampir sebulan lamanya.

Nilai terakhir jualan saya adalah jauh lebih tinggi berbanding harga sekarang. Berlakunya sebegini adalah menjadi 2 petunjuk utama

  1. Sekarang adalah waktu sesuai untuk menambah koleksi emas anda. Saya sudah tentu akan beli yang lain.
  2. Sekarang adalah titik lonjakan untuk harga emas naik melebihi harga jualan saya sebelum ni.

Faktor hari Raya Aidilfitri.

Bila sahaja tiba musim perayaan terutama yang hampir adalah Hari Raya Aidilfitri orang islam bukan sahaja akan bersiap untuk menyambutnya dengan pakaian baru, mungkin peralatan rumah baru, kereta baru juga, dan sudah tentu tidak terlepas adalah EMAS.

Bila permintaan tinggi harga sudah tentu akan tinggi juga dan faham2 aje lah kalau anda memiliki emas dengan harga yang rendah disini anda bolehlah membuat keuntungan dengan menjualnya sedikit untuk belanja raya :)


0 comments:

Post a Comment