Party Items n Toys for your love one

Membeli Surat Pajak dan Emas Terpakai

Saya memahami tidak ramai yang memiliki sejumlah wang untuk terus menjadi agen emas ai Love Gold . Oleh yang sedemikian jadilah sub agen dengan group ai Love Gold dengan mendapat potongan RM bagi setiap gram emas yang dibeli dan mendapat RM bagi setiap gram yang dibeli oleh pihak lain dari nilai semasa belian emas. call/ sms segera.

Harga jualan lebih rendah dari harga pasaran bagi rantai tangan dan rantai leher emas 999 24k, gold bar GCP (999), pam suisse (999.9) dan 1 dinar 999.9 24k begitu juga belian semula lebih tinggi dari harga pasaran.

Kilang Emas Terbesar

JEDDAH: Bandaraya Jeddah yang memiliki industri emas yang berkembang maju akan mempunyai kilang emas terbesar dunia.

“Kilang pengeluaran itu akan menjadi realiti pada akhir tahun ini,” kata Ketua Pegawai Eksekutif Taiba for Gold & Jewels Co Ltd, Essam A Aziz Sultani dalam sidang media, semalam.

Sidang media itu dianjurkan sempena pelancaran Peraduan Golden Plume untuk pereka emas di Dewan Perdagangan dan Industri Jeddah (JCCI).

Peraduan itu dianjurkan Majlis Emas Dunia (WGC) dengan kerjasama Badan Pentaksir Emas Jeddah, Taiba serta Pusat Usahawan Wanita Khadija Khowailid. - Agensi

http://www.hmetro.com.my/articles/KilangemasterbesarduniaakandibinadiJeddah/Article/

0 comments:

Post a Comment