Party Items n Toys for your love one

Membeli Surat Pajak dan Emas Terpakai

Saya memahami tidak ramai yang memiliki sejumlah wang untuk terus menjadi agen emas ai Love Gold . Oleh yang sedemikian jadilah sub agen dengan group ai Love Gold dengan mendapat potongan RM bagi setiap gram emas yang dibeli dan mendapat RM bagi setiap gram yang dibeli oleh pihak lain dari nilai semasa belian emas. call/ sms segera.

Harga jualan lebih rendah dari harga pasaran bagi rantai tangan dan rantai leher emas 999 24k, gold bar GCP (999), pam suisse (999.9) dan 1 dinar 999.9 24k begitu juga belian semula lebih tinggi dari harga pasaran.

Syarikat Baru

Makluman kepada semua, sedikit masa lagi saya dengan izin allah akan memulakan perniagaan saya sendiri dalam bidang jualan emas ini. Saya akan lakukan seperti GCP dan Public Gold lakukan.

Insyaallah saya juga akan menjual secara online emas pelaburan 999 24k dan jewellery 916 dengan design PALING UP TO DATE. Sehingga kini design adalah berjumlah 150 jenis termasuk gelang, rantai, cincin, anting2 dan lain-lain dengan spread harga lebih rendah berbanding Public Jewellery.

Blog ini juga akan berpindah ke dot com supaya saya dapat serve semua dengan lebih effisian.
Semuanya akan berjalan pada bulan april nanti insyaalah jika tiada halangan dengan beroperasi di sebuah bangunan di jalan Batu Caves sederetan dengan Giant Gombak Setia untuk sementara waktu.


Jadi kepada sesiapa berminat untuk menjadi agen, pengedar atau penjual emas anda bolehlah menghubungi saya manakala agen saya sediada secara automatis diupgradekan menjadi master dealer. Bagi orang ramai anda juga masih berpeluang menjadi master dealer saya dengan keuntungan yang Insyaallah besar. Yang pasti lebih dari Public Gold dan GCP :)

Tungguuuu...

0 comments:

Post a Comment