Party Items n Toys for your love one

Membeli Surat Pajak dan Emas Terpakai

Saya memahami tidak ramai yang memiliki sejumlah wang untuk terus menjadi agen emas ai Love Gold . Oleh yang sedemikian jadilah sub agen dengan group ai Love Gold dengan mendapat potongan RM bagi setiap gram emas yang dibeli dan mendapat RM bagi setiap gram yang dibeli oleh pihak lain dari nilai semasa belian emas. call/ sms segera.

Harga jualan lebih rendah dari harga pasaran bagi rantai tangan dan rantai leher emas 999 24k, gold bar GCP (999), pam suisse (999.9) dan 1 dinar 999.9 24k begitu juga belian semula lebih tinggi dari harga pasaran.

Harga Emas Persatuan Peniaga Emas Terbaru 9 Ogos

Argghhh baru sahaja rasanya kenaikan harga dari Persatuan Peniaga Emas dilakukan sini iaitu pada 4 ogos lepas, hari ini harga emas dinaikan lagi.

Alahai tinggi betul. Bagi sesiapa yang sudah sedia ada menyimpan emas atau memilih emas sebagai sebagai SEBAHAGIAN dari pelaburan anda saya ucapkan tahniah! anda bakal meraih keuntungan yang besar! namun kepada sesiapa yang belum lagi masih sempat untuk joint the club!

Bagi hal sedemikian adalah agak sukar bagi sesiapa yang tidak memiliki sejumlah wang untuk membeli emas kerana dengan harga sedemikian rupa yang agak tinggi belum lagi dikira upah yang terlibat!

Saya memberi pilihan kepada anda semua untuk membeli denga harga yang sangat murah dan tanpa kos upah! ya tanpa kos upah! murah sehingga RM15.00 dari harga pasaran!

Call saya kepada yang berminat dengan barangan kemas 999 atau 916 untuk sebagai perhiasan diri atau hantaran perkahwinan!

Kepada bakal pengantin saya memberikan anda pilihan barang kemas 916 untuk dijadikan hantaran kepada yang tersayang dengan harga murah dan tanpa kos upah!

1 comments:

nana syazana said...

Price today brape 916 n 999?

Post a Comment