Party Items n Toys for your love one

Membeli Surat Pajak dan Emas Terpakai

Saya memahami tidak ramai yang memiliki sejumlah wang untuk terus menjadi agen emas ai Love Gold . Oleh yang sedemikian jadilah sub agen dengan group ai Love Gold dengan mendapat potongan RM bagi setiap gram emas yang dibeli dan mendapat RM bagi setiap gram yang dibeli oleh pihak lain dari nilai semasa belian emas. call/ sms segera.

Harga jualan lebih rendah dari harga pasaran bagi rantai tangan dan rantai leher emas 999 24k, gold bar GCP (999), pam suisse (999.9) dan 1 dinar 999.9 24k begitu juga belian semula lebih tinggi dari harga pasaran.

Pajakan Agro Bank

Kepada sesiapa yang ada memajakkan Pam Suisse di agro bank dan mempunyai masalah untuk memasukkan semula ke dalam bank kerana Agro Bank tidak menerima bar bolehlah menghubungi saya untuk ditukarkan kepada rantai atau bangle emas 999 dengan harga yang berpatutan.

Begitu juga kepada sesiapa yang ada Bar emas yang dipajak telah tamat tempoh atau akan habis tempoh pajakan dan ingin memajak semula emas tersebut bolehlah menghubungi saya untuk berbuat demikian.

Saya juga boleh membantu anda untuk mengeluarkan pajakan emas 999 anda di bank sekiranya telah tamat tempoh pajakan.

0 comments:

Post a Comment