Party Items n Toys for your love one

Membeli Surat Pajak dan Emas Terpakai

Saya memahami tidak ramai yang memiliki sejumlah wang untuk terus menjadi agen emas ai Love Gold . Oleh yang sedemikian jadilah sub agen dengan group ai Love Gold dengan mendapat potongan RM bagi setiap gram emas yang dibeli dan mendapat RM bagi setiap gram yang dibeli oleh pihak lain dari nilai semasa belian emas. call/ sms segera.

Harga jualan lebih rendah dari harga pasaran bagi rantai tangan dan rantai leher emas 999 24k, gold bar GCP (999), pam suisse (999.9) dan 1 dinar 999.9 24k begitu juga belian semula lebih tinggi dari harga pasaran.

Harga Persatuan Perniaga Emas

Salam kepada semua. Selamat Hari Raya dan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan. Terima kasih kepada semua pejuang-pejuang kemerdekaan yang diiktiraf dan juga yang tidak disebutkan namanya. Lebih-lebih lagi kepada pejuang yang menumpahkan darah bertempur dengan musuh Tanah Melayu.

Emm maaf kerana terlambat untuk menyatakan disini iaitu pada 26 Ogos lepas (ketika mood raya tahap maksimum) harga emas telah diturunkan sedikit bagi peniaga emas.

Namun perubahan harga ini tidak akan bertahan lama kerana session bullish untuk harga emas akan bermula sehingga Krismas nanti... bersedia untuk mengaut keuntungan anda...0 comments:

Post a Comment