Party Items n Toys for your love one

Membeli Surat Pajak dan Emas Terpakai

Saya memahami tidak ramai yang memiliki sejumlah wang untuk terus menjadi agen emas ai Love Gold . Oleh yang sedemikian jadilah sub agen dengan group ai Love Gold dengan mendapat potongan RM bagi setiap gram emas yang dibeli dan mendapat RM bagi setiap gram yang dibeli oleh pihak lain dari nilai semasa belian emas. call/ sms segera.

Harga jualan lebih rendah dari harga pasaran bagi rantai tangan dan rantai leher emas 999 24k, gold bar GCP (999), pam suisse (999.9) dan 1 dinar 999.9 24k begitu juga belian semula lebih tinggi dari harga pasaran.

New Agent

Salam kepada En Muhammad Noor Azmi dari Raub Pahang Darul Makmur.

Alhamdullillah nampaknya sayap ailovegold telah berkembang ke negeri Pahang. En Azmi telah secara rasminya menjadi agen pada 18hb Januari 2011 iaitu semalam.

Beliau seorang Pakar Kerja Hydrography dan Oceanography (kerja -kerja engineering laut dalam) Selain mengagihkan pendapatan beliau ke pelaburan- pelaburan yang lain (standard ASB, Tabung Haji, KWSP) telah terbuka untuk menceburkan diri dalam bidang emas.

Kepada en Azmi, Tuan telah membuat pilihan yang tepat, dan masuk pada masanya sekarang iaitu harga tengah menurun untuk ketika harga masih mencari pembetulan untuk harga lowest peak.

Tahniah sekali lagi kepada tuan!

Argentum et aurum comparenda sunt -- -- meaning-Emas dan Perak mesti dibeli. :)

0 comments:

Post a Comment