Party Items n Toys for your love one

Membeli Surat Pajak dan Emas Terpakai

Saya memahami tidak ramai yang memiliki sejumlah wang untuk terus menjadi agen emas ai Love Gold . Oleh yang sedemikian jadilah sub agen dengan group ai Love Gold dengan mendapat potongan RM bagi setiap gram emas yang dibeli dan mendapat RM bagi setiap gram yang dibeli oleh pihak lain dari nilai semasa belian emas. call/ sms segera.

Harga jualan lebih rendah dari harga pasaran bagi rantai tangan dan rantai leher emas 999 24k, gold bar GCP (999), pam suisse (999.9) dan 1 dinar 999.9 24k begitu juga belian semula lebih tinggi dari harga pasaran.

Public Gold

Secara rasminya saya ingin mengumumkan bahawa saya menarik diri (sehingga diberitahu kelak) dari menjadi agen Public Gold! kenapa?

Ada beberapa sebab ingin saya ketengahkan disini!


  1. Order barang, tapi terima terlalu lama (sebulan!) Macam mana nak kontrakan surat pajak?

  2. Pembayaran pandai pula perlu diselesaikan segera!

  3. Barang sudah ada dan nak ambil perlu pula tunggu sehingga 3-4 jam!!

  4. Pada masa tempoh menunggu barang pula, kenderaan perlu bayar 'Parking Kereta' siapa nak bayar?

  5. Bila pembeli berkelapangan nak ambil barang sistem pula bermasalah!

  6. Pembayaran keuntungan diterima agak lambat iaitu sebulan sekali!

  7. Keuntungan perniagaan terlalu rendah!

  8. Mempergunakan orang melayu (98% Pembeli adalah dari kalangan orang melayu tetapi pekerja Public Gold tak sampai 2% orang melayu). Buka racist tapi ini realiti

  9. Lu pikir laa sendiri... (kata nabil)
So inilah antara sebabnya saya nak berehat seketika dari menjadi Agen Public Gold so barang dalam tangan saya sekarang saya akan umumkan untuk dilelong dengan jumlah keseluruhan RM 65 000 ringgit. Pastinya lebih murah dari harga pasaran!!!

Antara barangannya ialah 5 dinar, 10 dinar, 50gm syiling 999.9 kepada sesiapa yang berminat sila call saya . Siapa cepat dia dapat!!!

0 comments:

Post a Comment