Party Items n Toys for your love one

Membeli Surat Pajak dan Emas Terpakai

Saya memahami tidak ramai yang memiliki sejumlah wang untuk terus menjadi agen emas ai Love Gold . Oleh yang sedemikian jadilah sub agen dengan group ai Love Gold dengan mendapat potongan RM bagi setiap gram emas yang dibeli dan mendapat RM bagi setiap gram yang dibeli oleh pihak lain dari nilai semasa belian emas. call/ sms segera.

Harga jualan lebih rendah dari harga pasaran bagi rantai tangan dan rantai leher emas 999 24k, gold bar GCP (999), pam suisse (999.9) dan 1 dinar 999.9 24k begitu juga belian semula lebih tinggi dari harga pasaran.

Bank Negara Malaysia

Bank Negara Malaysia, BNM, hari ini mengumumkan kenaikan 25 mata asas Kadar Dasar Semalaman, OPR kepada 3 peratus.Turut dinaikkan, Nisbah Keperluan Rizab Berkanun, SRR, daripada dua peratus kepada tiga peratus berkuatkuasa 16 Mei .


Kadar lantai dan siling koridor OPR masing-masing dinaikkan kepada 2.75 peratus dan 3.25 peratus. Dalam kenyataannya, BNM berkata walaupun pemulihan ekonomi global berterusan pada suku pertama tahun ini pertumbuhan yang dicatatkan tidak seimbang bagi rantau ini.


Kadar pertumbuhan itu dilihat mendatar dan sokongan pengukuhan banyak dipacu pertumbuhan domestik.Keputusan kenaikan itu turut dibuat bersandarkan peningkatan kadar inflasi yang berterusan, sehingga mencecah paras tiga peratus Mac lalu. Secara purata, kadar inflasi negara bagi suku pertama 2011, 2.8 peratus ekoran peningkatan harga makanan dan api..


0 comments:

Post a Comment