Party Items n Toys for your love one

Membeli Surat Pajak dan Emas Terpakai

Saya memahami tidak ramai yang memiliki sejumlah wang untuk terus menjadi agen emas ai Love Gold . Oleh yang sedemikian jadilah sub agen dengan group ai Love Gold dengan mendapat potongan RM bagi setiap gram emas yang dibeli dan mendapat RM bagi setiap gram yang dibeli oleh pihak lain dari nilai semasa belian emas. call/ sms segera.

Harga jualan lebih rendah dari harga pasaran bagi rantai tangan dan rantai leher emas 999 24k, gold bar GCP (999), pam suisse (999.9) dan 1 dinar 999.9 24k begitu juga belian semula lebih tinggi dari harga pasaran.

Harga baru FGJAM


Kesekian kalinya nilai / aras perletakkan harga dari persatuan-peniaga emas Malaysia, menurunkan tanda aras emas dengan agak drastik. Bagi emas 999 paras emas diturunkan menjangkau RM 10 beza dari penetapan sebelumnya.

Hal ini berlaku kerana pengukuhan nilai Dolar US di pasaran umum (walaupun di us jatuh sikit 0.7%) dan langkah jangka pendek kerajaan bagi mengekang kenaikan harga minyak di Malaysia. Oleh kerana pemain utama emas berskala besar kebanyakkan tidak ingin mengambil risiko kerugian besar dalam pelaburan emas jangka pendek maka segelintir pelabur ini menjual stok emas mereka bagi mengelakkan kerugian .

Emas di EURO jatuh sehingga 200 mata manakala Silver lagi laa hebat. Siapa main silver pasti terduduk ketika ini! Pasaran saham dunia secara keseluruhan juga mengalami kejatuhan.

Apapun situasi ini adalah biasa dalam turun naik harga emas ini. Seeloknya kita ikuti dengan lebih rapat penurunan harga ini supaya setidaknya sebagai pelabur kecil kita dapat membeli emas ketika paras emas terendah nanti bagi perolehi keuntungan besar kemudiannya.

0 comments:

Post a Comment