Party Items n Toys for your love one

Membeli Surat Pajak dan Emas Terpakai

Saya memahami tidak ramai yang memiliki sejumlah wang untuk terus menjadi agen emas ai Love Gold . Oleh yang sedemikian jadilah sub agen dengan group ai Love Gold dengan mendapat potongan RM bagi setiap gram emas yang dibeli dan mendapat RM bagi setiap gram yang dibeli oleh pihak lain dari nilai semasa belian emas. call/ sms segera.

Harga jualan lebih rendah dari harga pasaran bagi rantai tangan dan rantai leher emas 999 24k, gold bar GCP (999), pam suisse (999.9) dan 1 dinar 999.9 24k begitu juga belian semula lebih tinggi dari harga pasaran.

RM 0 lagi???


Makin Meroyan Persatuan sekarang nih! kalau sekali dimaafkan kalau 2 kali??

Nampaknya peniaga emas semakin haru dengan kejatuhan harga emas semasa ketika ini. Jika keadaan ini berlarutan ada 3 perkara yang akan berlaku dalam sebulan mendatang...

  1. Pelabur emas sediada seeloknya membeli emas sebagai tambahan simpanan kerana faktor harga yang jatuh merudum ini begitu juga pelabur-pelabur baru.Tapi ingat jangan beli emas Bar atau Coin kerana jika dalam keadaan terdesak hendak memerlukan wang segera ia TIDAK boleh dipajak kecuali dari beberapa jenama kedai tertentu dalam pasaran yang mana telah saya bincangkan dahulu. Rujuk sini.
  2. Sesiapa yang telah atau sedang buat pajakkan perlulah membayar kos upah simpan atau melanjutkan lagi tempoh simpanan kerana masa yang tidak sesuai untuk ditebus dan dijual semula.
  3. Kepada pasangan pengantin baru inilah masa yang sesuai untuk anda membeli barangan perhiasan bakal isteri anda terutama membeli di ailovegold kerana harga yang lebih rendah dari harga pasaran dan yang PASTI tiada kos upah dikenakan bagi semua jenis emas! Rekaan yang terkini seperni dari kedai emas terkenal yang lain!


0 comments:

Post a Comment